Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира темата ЦСКА и спорта като цяло в предаването "120 минути" по bTV.

"Малко ще отговоря по мой си начин. Това са хора мазохисти. Ние нямаме нито един клуб, футболът отдавна е бизнес, ние никога не сме били в крачка, нито стадионите са ни стадиони, нито публиката е публика, казвам го като човек, нямаме рекламни материали, като изключим големите мачове. Не искам да навлизам в темата, и двамата ги уважавам, искам силни ЦСКА и Левски, ще се съобразим ние като футболен съюз по отношение на ЦСКА, всеки си мери егото", каза Лечков по темата ЦСКА.

"Когато имаш разсрочено споразумение с държавата, ние като футболен съюз, ние не се месим, за другите задължения ФИФА не прави компромиси, като регулаторен орган сме длъжни да се съобразяваме с това", каза Лечков по повод задъженията на "червените".

"Децата не спортуват, у дома имам двама синове, но те спортуват за здраве, в националния отбор имаше футболисти от София, Благоевград, Сливен, Велико Търново, школите работеха, държавата си беше на мястото. В Сливен имаме най-добрата база за футбол, няма деца, които да играят с топката, все по-малко са. Сегашното време е най-подходящо, за да станеш елитен спортист", допълни Лечков по темата спорт като цяло.