Скандалният защитник на ЦСКА Тончи Кукоч не остана длъжен на Хърватската футболна федерация, след като стана ясно, че централата е започнала дисциплинарно производство срещу футболиста.

Кукоч използва личната си страница във „Фейсбук“, за да изкаже мнение относно решението на централата. Причина за действията на Хърватската футболна федерация е фланелката, която футболистът облече с логото на централата и надписа „Мафия“.

„Тези от Хърватската футболна федерация продължават с глупостите. Знакът на фланелката не може да доведе до дисциплинарно наказание. Ако това бе тяхното лого, то тогава биха имали правно основание. Никъде не се вижда тяхното лого и дори стажант адвокат лесно би защитил Кукоч“, коментира футболистът на ЦСКА в социалните мрежи.

„В правото няма изрази като „мисля“, „изглежда“. Знакът на тениската ми може да се тълкува по всякакъв начин, но няма нищо общо с логото на федерацията, освен прилики. Къде са цветовете, които олицетворяват хърватския герб? Къде е името на федерацията? Аз съм винаги две крачки пред вас. Приятен ден“, завърши Кукоч.