Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изгледа мач от държавното първенство по футзал между отборите на Черно море и Черно море Мания, игран в реномираната зала "Владислав" във Варна. Той бе в компанията на националния селекционер Емил Минчев и шефът на дирекция спорт в община Варна Кристиян Димитров. 

Срещата завърши 2:2, като двата тима си разделиха по едно полувреме. Деян Георгиев откри резултата в полза на Черно море в 7-ата минута, а в 18-ата Павлин Кузов от дузпа направи 2:0. 

През втората част играещият мениджър на Черно море Мания - Пламен Стойков - намали в 33-ата минута, а в 37-ата отново той бе точен за 2:2. В мача имаше и четири греди. 

футзал

източник: Lap.bg

Голяма част от футболистите на Черно море са в списъка на националния селекционер за предстоящите квалификации за Световно първенство, на която домакин е морската столица. Ние сме в една група с тимовете на Холандия, Черно гора и Естония. Първата среща е срещу тима на Черна гора на 29 януари в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта.

Емил Минчев събира "лъвовете" на лагер в Националната спортна база "Спортпалас" на 24 януари.