Два кипърски гранда се интересуват от българския вратар Николай Михайлов, научи Дарик радио. Според източници на Спортно шоу Гонг става дума за АПОЕЛ Никозия и Омония. Местни издания потвърждават новината, като твърдят, че още днес Михайлов може да пристигне на острова и да парафира с участника в Шампионската лига АПОЕЛ. 

Твърди се, че от кипърския шампион се свързали с българския национал, след като разбрали, че травмата на Бой Ватерман е тежка. Холандецът започна като титуляр в мача с Борусия Дортмунд (1:1) от груповата фаза на Шампионската лига. В последната минута на редовното време на първата част стражът бе заменен принудително от Раул Гудино.

След направените прегледи стана ясно, че се касае за изваждане на рамо. Лекарите прогнозирали, че ще са нужни поне 2-3 месеца за възстановяване.

Ники Михайлов провел тренировъчен камп в Кристъл Палас

Ако се стигне до трансфер на Ники Михайлов в АПОЕЛ, то той ще бъде вторият българин в тима след Живко Миланов. 

В турнира на богатите АПОЕЛ дели група освен с Дортмунд, още с актуалния носител на трофея Реал Мадрид и с Тотнъм. След първите три кръга отборът има една точка. Омония пък е на незавидното 9-о място в местното първенство и не участва в евротурнирите.

Реал и Тотнъм не решиха лидера, Дортмунд стигна само до точка срещу АПОЕЛ