Капитанът и един от най-лоялните играчи на Оборище (Панагюрище) Любомир Гуцев напуска клуба след две години. Двете страни се разделят по взаимно съгласие, а централният защитник смята, че е време за ново предизвикателство.

"Благодаря на ръководството на клуба за коректното отношение през цялото ми време в Панагюрище. Също така искам да благодаря на публиката за подкрепата, която винаги е изразявала към мене. Прекарах две чудесни години в Оборище. Пожелавам им успехи и дано да се завърнат максимално бързо в професионалния футбол", каза самият футболист, след като потвърди за напускането на Оборище.

Сега той се прибира при семейството си в Гоце Делчев и през това време ще избира къде да продължи кариерата си през пролетта. 28-годишният футболист, който може да играе и като опорен халф, вече има предложения от български отбори, както и от клубове от съседните Гърция и Република Македония.

Оборище (Панагюрище) в момента е на 2-о място в Югозападната Трета лига, но изостава на 7 точки от лидера Хебър 1918 (Пазарджик).

Любомир Гуцев дебютира в професионалния футбол на 19 години, но името му остава в историята на Пирин (Гоце Делчев) като човека, който донесе първата победа в Първа лига, разписвайки се на 11-и август 2012-а година в 90-ата минута за 2:1 срещу Миньор (Перник)./БТА