Тази събота и неделя (8 и 9 юни) на Градския стадион в Плевен ще се играят мачовете от регионалния полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2013. Всеки от 32-та класирали се отбора от Плевен, Велико Търново и региона ще играе по минимум три мача, тъй като схемата на регионалните полуфинали е променена и ще започне с групова фаза, вместо с познатите директни елиминации.

Новата игрова схема е само една от всички изненади, които Kamenitza Фен Купа 2013 предлага. Голямата награда за шампионите тази година е пътуване до Рио де Жанейро и гледане на мач на култовия стадион Маракана тази есен. За пръв път в историята на турнира в тазгодишното издание награда да пътува заедно с Шампионите ще спечели и един фен, като той ще може да вземе със себе си и още двама свои приятели. Всеки, желаещ да стигне до Маракана, може да участва в специална игра „Извърви пътя до Маракана”, която също ще бъде част от програмата на Kamenitza Фен Купа 2013 в Плевен. И тази година много нови и атрактивни футболни емоции и награди ще раздадат и партньорите на Kamenitza Фен Купа - adidas, GLOBUL, Samsung и Ford Moto-Pfohe. Ето и акцентите в програмата за футболната фиеста в Плевен:

8 юни (събота)

  • 09:00 – 17:10 ч. – мачове от програмата на турнира – групова фаза

  • 12:00 ч. – официално откриване на турнира от водещите Иво Райчев и Михаил Дюзев и кмета на на Община Плевен проф.д-р Димитър Стойков, сред официалните гости ще бъдат Пламен Гетов, Тереза Маринова и Детелин Далаклиев; официалното откриване ще бъде последвано от демонстративен мач, който ще противопостави тима на Община Плевен срещу сборен отбор на видни обществени личности в Плевен

  • 10:00 – 16:30 ч. – серия атрактивни игри на Kamenitza Фен Купа и партньорите на турнира

 

9 юни (неделя)

  • 09:00 – 12:00 ч. – мачове от програмата на турнира – директни елиминации, 1/8, 1/4, 1/2 финали

  • 10:00 – 12:00 ч. – допълнителни серии на игрите, томболи за допълнителни награди

  • 11:00 – 11:30 ч. – финал на „Точен шут”

  • 12:30 ч. – финален мач за излъчване на регионалния отбор - победител

  • 13:10 ч. – церемония по награждаване на победителите