Eдин от най-големите наши футболисти за всички времена Христо Бонев призна за своите здравни неволи. Зума е намерил помощ за болните си колене след като дал хиляди евро в чужбина, съобщава Svetsko.com.

„Сега не куцам, казвам съвсем откровено, че нямам болки. И то благодарение на уникалната методика на Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба, с когото се познаваме още като активни спортисти”, твърди Бонев.

От известно време почетният президент на „Локомотив Пловдив” видимо имаше проблеми при ходене. Тези дни обаче той е отново във форма.

„Държа да разкажа за моя случай, за да знаят хората, че могат да получат „спасение” в България, а не в прочутите клиники в чужбина. От 2 години имам проблем и с двете колена, ядрено-магнитният резонанс показа изхабяване на хрущялите”, признава легендарният футболист. „Повечето лекари ми предлагаха операция. Аз обаче реших да отида в Германия при известен специалист-травматолог, за когото чух от мои колеги – спортисти. Посетих това лято 2 пъти клиниката му близо до град Бохум – през юни и август. Процедурите бяха по 3 дни. Лекуваха ме с инжекции, по 5 във всяко коляно, медикаменти и слагане на краката в нещо като шошони. Само едната инжекция струваше 160 евро. Общо за двата ми престоя в Германия броих над 5 000 евро и….. никакво подобрение. Наистина се чувствах по-добре в началото, но за съвсем кратко време. Радвам се, че днес вече няма и спомен от болките, но не благодарение на скъпите лекарства. Знам, че медиите кръстиха Иван Гарабитов „заслужил треньор по отслабване”, защото негови пациенти поставиха световни рекорди по смъкване на килограми. Аз бих добавил и заслужил „треньор по оздравяване”, с усмивка приключва разговора с журналистите Христо Бонев и с бодра крачка се отправя към колата си.