Станаха известни отборите и двойките на мачовете от предварителните кръгове на започващата Шампионска лига, както и Лига България по минифутбол. Надпреварите се организират за 5-та юбилейна година от Българска асоциация минифутбол.

Над 500 играчи разделени в 47 отбора от цялата страна започват срещите в Шампионската лига на 22 март, като по коефициент първите 17 тима се класират директно за втория кръг , а останалите ще премерят сили по между си за определяне на победителите. Двубоите ще се играят в близо 40 града, а домакина на „Финалната четворка” ще стане ясен на по-късен етап. Сигурно е, че победителят от ШЛ ще получи правото да направи отбор, който да представлява България на Европейското по минифутбол този септември в Торино, Италия.

В програмата на мачовете от Лига България, която започва на 29 март ще стартират общо 77 отбора от цялата страна, като най-добрите 21 тима от последните издания прескачат първия етап и отиват напред. Общо 6 кръга ще се изиграят на неутрален терен за определянето на първите четири, които ще оформят „ Final four”.

Победителят ще получи отборна награда - уикенд в Турция или Гърция,право да изгледа на живо Балканско дерби по футбол и да участва в приятелски международен турнир по мини футбол.

Виж програмата на мачовете и всички подробности на www.bamf-bg.eu