Изненадващо Гонг разбра, че футболистите на Левски имат “съвместен” лагер в Правец с финалистките в конкурса Мис България 2011. Сините играчи се оказаха, че са под един покрив с 12-те от най-красиви българки, които се борят за короната.

От вчера Георги Иванов - Гонзо тренира по два пъти на ден футболистите в Правец, докато край езерото започват да репетират за финала следващия понеделник чаровниците.

Тази година конкурсът Мис България има нов формат - реалити тв-шоу „Мис България – Пътят към короната”, а гала-вечерта е на 27 юни. До сега преминалите през сериозен кастинг красавици бяха на лагер, както казват организаторите, в София, но вече са на терен в Правец . След като изборът на журито бе сведен до 12-те финалистки, вече е в ход тяхната подготовка до града на Тодор Живков. Привлекателните девойки сега се упражняват в различни дейности и изпълняват мисии. Целите им са:

- Да бъдат в перфектна физическа форма (занимания по фитнес);

- Да умеят да се подготвят за телевизионно участие сами (занимания по грим и прическа);

- Да покажат как овладяват пространството и задържат вниманието на публиката (занимания по сценично поведение и медиа тренинг);

- Да демонстрират своите творчески умения и таланти;

- Да застанат зад социална кауза (участие в еко мисия);

- Участие на полуфиналистките и финалистките в ТВ реалити.

Тазгодишната носителка на короната ще вземе участие на световния конкурс за най-красива жена „Мис свят”, който ще се проведе в Лондон през месец ноември.