Аматьорският Лудогорец (Каолиново) падна жертва на казуса Литекс от миналия сезон и беше изваден от Шуменската А областна група, след като осем минути преди края са напуснали терена в мача с Мълния (село Климент). 

Неясно какво е продиктувало това решение, което ще донесе и 1000 лева глоба на Лудогорец. Мълния (Климент) е имала убедителен аванс от 3:0 към момента.

БФС-Пловдив пък извади от терените за една година Неджиб Неджиб от Асеновец (Асевонград), а решението е част от инцидентите след мача с Марица (Пловдив) в Югоизточната трета лига. Наказанието на Неджиб е заради удар по съдията.

Решения на БФС - Пловдив:
По член 25 от Дисциплинарния правилник налага наказание ССП за срок от 1 (една) година считано от датата на провинението състезателя на ФК"Асеновец 2005" гр.Асеновград Неджиб Неджет Неджиб.

По член 37(1) 4 б1 от Дисциплинарния правилник налага санкция предупреждаване за лишаване от домакинство и глоба от 250(двеста и петдесет) лева ФК "Асеновец 2005" гр.Асеновград.

По член 34 от Дисциплинарния правилник налага глоба от 125(сто двадесет и пет) лева на треньора на ФК" Марица" гр.Пловдив Стоян Димитров.

По член 34(1) 2 и 3 от Дисциплинарния правилник се наказва със забрана да изпълнява функции като треньор за 4 (четири) срещи и глоба от 187(сто осемдесет и седем) лева треньора на ФК"Вихър" с.Строево Костадин Апостолов .

Решение на БФС-Шумен: ФК"Лудогорец" - гр.Каолиново се изважда от Северна "А" ОФГ, на основание чл.28 т.2 ал.В-демонстративно напускане на терена.

Решение на Зоналния съвет на БФС-София: Мачът от градското първенство на София за ветерани ПФК "Левски"- София - ФК "Витоша"- Бистрица ще се играе на 06.12.2016г. от 13:30ч на ст."Георги Аспарухов"./БТА