Световноизвестен звезден гост ще уважи регионалния полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2013 в Пловдив, който ще се проведе тази събота и неделя (6 и 7 юли) на Градския стадион. В неделя по обяд лично Христо Стоичков ще се върне в любимия Пловдив, за да връчи шампионския трофей на най-добрия отбор „под тепетата”.

Стоичков е голям приятел на най-вълнуващия футболен турнир за приятели у нас. Камата беше патрон на юбилейното издание на Kamenitza Фен Купа, а в момента култовата му реплика „Айнс, цу цвайн, цу дрън” е основен мотив в най-новия епизод на рекламния сериал на марката „Още 4 бири”. Освен на телевизионния екран, пловдивските фенове на най-заслужилия български футболист ще могат да го видят лично в неделния ден на Градския стадион, а като нищо култовата „осмица” може да демонстрира „левачката” си в някоя от игрите на Kamenitza Фен Купа и партньори.

Регионалните полуфинали на Фен Купа 2013 за Пловдив и Пазарджик започват точно в 9:00 часа в събота, като мачовете от груповата фаза продължават до късния следобяд. Неделният ден е запазен за директните елиминации, които започват от 8:30 часа, а кулминацията е около обяд – в 12:30 часа един срещу друг ще се изправят най-добрите два тима от региона, а веднага след финала победителите ще имат шанса да получат своята Фен Купа от легендата Христо Стоичков.

И двата тима на първите две места ще продължат битката за голямата награда в тазгодишното издание на Kamenitza Фен Купа – незабравимо пътуване до Рио де Жанейро и посещение на мач на култовия стадион Маракана още тази есен. Повече подробности за турнира можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница www.kamentiza.bg/FanCup.