Димитър Димитров-Херо и Станимир Стоилов отново ще се изправят един срещу друг в треньорски дуел на 4 август на стадион „Черноморец”

Легенди на Черноморец, водени от Херо ще играят мач срещу легенди на българския футбол, които ще са под ръководството на Мъри Стоилов. Срещата е част от честването на 100-годишнината на футболния Черноморец, пише "Черноморски фар".

Изложба в центъра на Бургас пък ще покаже едни от най-паметните моменти от стогодишната история на футболния Черноморец, Снимките, които след внимателна селекция са намерили място в изложбата, са били открити в Държавния архив, в лични колекции на играчи и фенове, както в документацията на Черноморец. Изложбата е част от поредицата събития, които са свързани със  стогодишнината от създаването на Черноморец.

В края на тази седмица, на 28 юли от 19:30 часа на сцената на „Охлюва“ в Морската градина ще се състои празничен концерт с участието на Тони Димитрова, Руси Русев , рок групата Алкофилия, Надя Богданова и други изпълнители,почитатели и приятели на „акулите“.