След като се класира първи своята група Н на предварителния кръг, в следващия основен  кръг на Шампионската лига по футзал варненският Гранд Про ще играе в група 2 с тимовете на Иберия Стар Тбилиси, Никарс Рига и полския Рекорд Биелско.

Ето какво сподели за изминалите срещи (с Прогрес 2-2  и Бюл 8-1) играещият треньор на родния ни шампион Димитър Пантев 4 дни след класирането на отбора за следващия кръг в Латвия.

"Съперниците не ни изненадаха. Лошото е, че сами си направихме животът тежък. Доста голови ситуации пропуснахме срещу молдовския Прогрес (2-2) и от там нататък дойде момента, в който губехме в резултата, но показахме характер и успяхме да стигнем до равенството."

"След това излязохме с позитивен резултат от последния мач, който ни позволи да се класираме напред. По- доволен бих бил от победи и в двата мача, но важното е, че продължаваме и сме в основния кръг."

"Условия за нормална подготовка нямаме в момента, но в това няма нищо ново. Момчетата почиваха два дни и от вчера се готвим отново. Отправихме молба към БФС първенството ни да стартира поне до средата на септември, или наши мачове да бъдат изтеглени за по-рано с цел да натрупаме игрова практика, но това не бе направено за поредна година."

"В крайна сметка се налага да се оправяме в ситуацията, в която сме поставени. Предполагам, че ще изиграем от две до три контроли максимум и ще тренираме в домашни условия до заминаването ни в края на месеца".