Любимият любителски турнир КАМЕНИЦА ФЕН КУПА се завръща и вече отвори регистрациите за сезон 2022

Пригответе бутонките, изровете екипа и разгрейте добре, защото имаме страхотна новина. По време на специална пресконференция в присъствието на множество медии, приятели и партньори, Каменица Фен купа обяви, че най-накрая се завръща със своето 17-то издание, за да върне футбола на феновете.  

Дългоочакваният момент от всички запалянковци на формата настъпи и всеки желаещ да вземе участие и да почувства емоцията от това да играе като професионалист, може да го направи като запише свой отбор на: http://kamenitzafancup.bg/

Сезон 2022 ще се проведе в два кръга – регионални турнири и национални финали. Регионалните турнири предстоят през месеците от май до края на юли в:

  • Благоевград (28 – 29 май), краен срок за записване до 20.05.2022;
  • Бургас (4 – 5 юни), краен срок за записване до 27.05.2022;
  • Варна (11 – 12 юни ), краен срок за записване до 03.06.2022;
  • София (2 – 3 юли), краен срок за записване до 24.06.2022;
  • Велико Търново (09 – 10 юли), краен срок за записване до 01.07.2022.
  • Пловдив (16 – 17 юли), краен срок за записване до 08.07.2022;
  • Русе (23 – 24 юли), краен срок за записване до 15.07.2022;
  • Враца (30 – 31 юли), краен срок за записване до 22.07.2022;

Старт дава Благоевград (28 – 29 май), където преди 19 години е даден първият съдийски сигнал в историята на Каменица Фен купа, а големият финал ще се проведе на 10 и 11 септември в Пловдив- родният град на Каменица.

Но тази година е различна. След дългия застой и изолацията, в която попадна светът, най-после дойде време за споделяне. Каменица застава с две ръце зад тази максима и освен емоция на отделните любителски отбори, е подготвила цяла гама вълнения и за техните близки, приятели и семейство.

Разнообразни игри на терен очакват най-активните фенове и приятели, ще има бордови игри за тези, които обичат спокойствието и сянката на чадъра, забавления и атракции за по-малките фенове, както и много интересни награди, предоставени от организаторите Каменица и техните партньорите.

Звучи чудесно, нали? Но какво е турнир без финалисти и големи награди?

Последната съдийска свирка ще се чуе в града на тепетата – Пловдив, където уикендът на 10 и 11 септември ще предостави на цялото семейство емоция, достойна за завършек на лятото.

Много футбол, забавления за малки и големи, концерт, бира и храна и страхотни награди ще очакват всички любители на доброто настроение.

Златните шампиони на Каменица Фен купа 2022 ще имат изключителната възможност да представят България на Европейското клубно първенство по мини футбол, което ще се проведе в Унгария. И, ако си мислите, че ще приключим тук, то ударихте греда 😊

Всички 1/8 финалисти ще бъдат облечени с екипи от италианската спортна марка Givova, която може да видите да носят футболистите на аржентинския клубен отбор Нюелс Олд Бойс – отборът, от който са тръгнали световни звезди във футбола като Лео Меси, Габриел Батистута и много други аржентински легенди на футбола.

Щастливи сме да споделим и че спортният бранд H8S Hristo Stoitchkov ще бъде един от основните партньори на Каменица Фен купа 2022 с игри на терен и страхотни награди от марката на легендарния Христо Стоичков.

Какво чакаш, запиши отбора си за участие и разбери всичко, което те вълнува на: http://kamenitzafancup.bg/

Всички новини за Каменица Фен купа можете да следиш и на официалната Facebook страница https://www.facebook.com/kamenitzafancup и Instagram kamenitzafancup.