Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратари на най- голямата вратарска школа - Владимир Манолков обяви във Фейсбук, че стартира набиране на участници за 5-ти летен камп за млади вратари в курорт Албена от 21 до 26 юни 2023г. Ето подробностите от него: Очаквайте! Гост треньор от Португалия в 5-th Summer ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2023 Нелсон Перейра - треньор и координатор на отдела отговарящ за обучение на вратарите в Спортинг Лисабон пристига по покана на Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School. 5-ти камп! Точно преди 2 години Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School даде началото на това, което е днес програмата за обучение на вратари ART GOALKEEPER TRAINING CAMP – Първият в България и най-голям образователен камп, с най-голямата и активна общност.

2 години на иновации, предизвикателства, десетки проведени разнообразни тренировки, десетки видео учебни часове, и много обучени вратари, които откриват мечтания път с нас. Гордеем се да бъдем двигател на вратарската революция в страната и лидер в предоставянето на правилното практическо образование, което дава умения, приложими в реална спортна среда. От старта на ART GOALKEEPER TRAINING CAMP през 2021 г. към м. март 2023 г. в него са преминали над 150 участника, бъдещи вратарски лидери. Благодарим на всички, които ни се довериха и избраха ART GOALKEEPER TRAINING CAMP за начало на своя път към успешно развитие в този толкова отговорен пост в футбола - Вратар! Каним мотивирани вратари да вземат участие в програмата за специализирано обучение от 21-ти до 26-ти Юни 2023г, за пети път в курорт Албена ще се проведе учебно - тренировъчна програма вратарски камп Art Goalkeeepr Training Camp за вратари на възраст от 8 до 23 години.

Art Goalkeeepr Training Camp ще събере много от най-добрите млади вратари в България от различна възраст. Препоръчваме на всички участници, които ще се запишат да са придобили добри основни умения, подходящи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене. Вратарите ще имат възможност да работят с отлично подготвени специалисти, които чрез своя опит и педагогически умения ще направят тренировъчните сесии пълноценни и интересни с цел повишаване на тяхното вратарско майсторство. Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални и европейски резултати. Art Goalkeeepr Training Camp има за цел да доразвие потенциала на вратарите в динамична среда! Кампът ще предложи 4 дни двуразови тренировки с голямо разнообразие. Вратарите ще бъдат разпределени на групи, с цел всеки да получи достатъчно индивидуално внимание, без това да отнеме от динамиката на тренировката.

Тренировъчните занимания са базирани на методиката и идеологията за модерното вратарско развитие на Спортинг Лисабон:

✅ Упражнения с топка за подобряване на технико-тактическите действия

✅ Подобряване на уменията за надиграване с противник

✅ Увереност в контрола на топката

✅ Взимане на важни решения в критични игрови ситуации

✅ Подобрение на играта без топка

✅ Съвети, напътствия и разяснения относно различни игрови ситуации

В свободното време между тренировките, младите вратари ще имат видео лекции и анализи. Разговорите и съветите от опитни футболни хора е от изключително значение за развитието на всеки. Всички участници в края на вратарския камп ще получат сертификат и статуетка за успешно представяне, като най-добре представилите се вратари ще спечелят и специална награда статуетка “Вратар на лагера”, както и снимка в албум “Стена на славата” в страницата на организатора: Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School и в официалния сайт на събитието.

За записвания:

Линк към програмата и регистрация: http://bit.ly/3LwDEEI на имейл:  artgoalkeepertrainingcamp@gmail.com

За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0886009393

Сайт на събитието: https://www.artgoalkeepertrainingcamp.com/ Можете да ни следите и пишете в официалната страница на вратарската школа във фейсбук - Vladimir Manolkov Goalkeeper Trainig School, в инстаграм – VMGoalkeeperТrainingSchool и в you tube – Art Goalkeeper Training Camp