Амбициозният тим на „Гонг” стартира с победа над колегите от „Меридиан мач” подновяването на сезона в медийната футболна лига. Резултатът 3:1 бе определен като „добър” от играещия мениджър на състава ни Иво Йовчев.

Като вихър на терена се отличи отбелязалият два гола Емил Евтимов, копие като визия и футболни умения на звездата Аршавин. Добро впечатление остави и другият разписал се във вратата на противника- младата надежда Краси Илиев. Въпреки жестоките болки в глезена на десния крак в защита изпъкна Румен Пенчев. Румбата изнасяше по перфектен начин топката и след мача съжаляваше, че националният селекционер Станимир Стоилов, който има проблеми с намирането на класни централни защитници, не успя да дойде на мача.

„Доволен съм от всички, заслужават адмирации. Трябва да продължим в същия дух. За награда ще им направя купон в елитен столичен стриптийз бар”, разкри още строгият, но справедлив Иво Йовчев.

Иначе разборът преди мача бе тежък, строги указания бяха дадени на всеки един поотделно. Футболистите на Гонг освен с умения, на терена бяха на ниво и с новите си екипи JOMA.

Освен, че са удобни, с качеството и черния си цвят, те помогнаха нашите да блестят като Реал Мадрид.

Вътрешна снимка: joma-sport.com