Бойкият отбор на Гонг приключи участието си в Каменица фенкупа 2011. „Черните пантери” допуснаха поражение във втория си мач от турнира от тима на Шампион 08. След победата с 2:0 миналата седмица, тази сутрин отборът, загуби с 2:5. Една от причините е сериозно експерименталния състав, с който излезе формацията на Гонг.

Ранният неделен час остави тима без основни футболисти, а и без треньор. Александър Диков загърби турнира и остави своите играчи на произвола на съдбата, което доведе до лек тактически и игрови хаос.

Нелепа контузия на ръката принуди вратаря на тима Веско Вълчев да заиграе като централен нападател. Под рамката застана взетия под наем от Меридиан мач Здравко Гюров. Въпреки допуснатите голове Здравеца спаси поне още 7-8 чисти голови положения и бе един от най-добрите на терена, като заслужи аплодисментите и на съперника на връх именния си ден.

Шампион 08 набързо поведе с 2:0 преди отбора на Гонг да получи правото да изпълни дузпа. Веско Вълчев стреля от бялата точка, вратаря спаси, но хитрия като лисица Стефан Стоянов се озова на правилното място и с добавка намали. Така Стоянов се превърна във водещ голмайстор за Гонг в турнира с две попадения в двата мача. Гол през второто полувреме вкара и другият бранител Румен Пенчев, но това не бе достатъчно. Пенчев реализира от малък ъгъл за ужас на отлично представилия се вратар на съперника.

Отлагането на двубоя Черноморец – Литекс с един ден пък попречи на един от водещите играчи на Гонг Иво Йовчев да помогне на тима.