Уникален по рода си спектакъл подготвят организаторите на предстоящото футболно събитие в Стара Загора, на което Дрийм тиймът на Барселона ще срещне отбора на Христо Стоичков и приятели. Екипът зад мащабния проект е предвидил редица изненади, големи родни артисти, емоционални моменти и невиждано до този момент шоу за публиката в „града на липите“.

Режисьор на феноменалния спектакъл на 20 септември е Борис Радев, който година и половина след невероятния успех на шоуто „50 години номер 8“, отново ще превърне звездното събитие в истински празник за Стара Загора. С нови идеи, участници и иноваторски подход, екипът зад паметния мач по случай юбилея на Камата за пореден път обещава да изправи на крака футболните фенове, но този път на стадион „Берое“.

Миналогодишният спектакъл „50 години номер 8“ впечатли родната публика с невероятните изпълнения на Николина Чакърдъкова, Нина Николина, Орлин Горанов и др., на фона на въздействащия тътен на 100 тъпана и докосващото звучене на 150 гайди. Сега организаторите готвят още по-грандиозна програма, която несъмнено ще изненада всички, дошли да видят на живо едни от най-великите футболни легенди за всички времена.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион „Берое“. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.