В неделя вечер в култовия варненски клуб „4as pik” се състоя тържествена церемония по награждаването на призьорите в първия Открит Балкански турнир по футбол за рефери. Победители станаха румънците, които спечелиха важния мач с 3:1 срещу отбора на България-1.

За най-добър защитник бе определен Мариос Цангарис от Кипър. Вратар №1 е стражът на българите Ивайло Попов. Голмайстор стана румънецът Йоница Сереа с 5 гола. За най-голям „режимлия” по време на турнира бе отличен Ищван Ковач от Румъния. Специална награда получи резидент диджея на „4as pik” Теди Джорджо.

На тържеството присъства шефът на Зоналния съвет на БФС-Варна Благой Калфов, Костадин Пързулов - председател на Балканската работническа федерация, Десислава Ягодин - президент на Българска работническа спортна федерация, както и бившия футболен рефер Хугас Месропов. Топ реферите на България Антон Генов и Краси Керезов, които бяха директори на турнира, заявиха, че той ще стане традиционен.

Най-бурна в дискотеката беше варненската съдийска колегия, която цяла вечер танцува неуморно под звуците на перфектния микс на DJ Теди Джорджо.