Трусове в любовното гнездо

Славчо трупа черни точки за поведение, ІІ-ри рунд

Последните месеци от дългогодишната връзка между телевизионната водеща Симона Първанова и футболиста Славчо Тошев приличат на опасна сеизмична зона и предвещават драматичен край. Независимо че се обличат еднакво, двамата изглеждат по-скоро като същества от различни планети и се държат повече като спаринг партньори, отколкото като гаджета.

Очевидният главнокомандващ в двойката - Симона, дава на любимия си недвусмислени наставления за нещата, които той трябва да говори и мисли, както и тактически указания за действията, които трябва да предприеме ("Тази ръчичка прегръща тук!"). Всяко неподчинение от половинката се санкционира строго: ("За един такъв отговор (т.е. неподходящ) ще те напусна!")

Непредпазливото, класически мъжко твърдение на Славчо, че ако живееш десет години с някого, не е нужно непрекъснато да му повтаряш, че го обичаш, докарва приятелката му до бяс и обещава да му докара още главоболия в следващия рунд.

За любовта на един фотообектив

Ледената кралица и Хубавата Елена в конкуренция

Една фотосесия за луксозно списание бързо преобръща доброто приятелство между Асдис Ран и Елена Тодорова в трудно прикривана конкуренция. Слава богу, че в живота двете красавици не се борят за сърцето на един и същи мъж, защото е видимо, че когато им се налага да ухажват едновременно един и същи фотообектив и да спечелят любовта му, определено надпреварата е стръвна.

Добре че краят на фотосесията слага и край на напрежението между тях. Двете дами решават да "разпуснат" някъде по приятелски и това става повод Асдис да признае, че май ще стане фен на чалгата.

Една мъжка изповед

Мениджърът на Локо Мездра Георги Бачев за жената на живота си

Ако Симона все не успява да чуе от любимия си това, което мечтае, една друга футболна половинка получава най-красивото признание от своя съпруг. За Георги Бачев съпругата му Деница е жената, която му дава криле и с която се гордее, защото откакто свят съществува, зад всеки успял мъж стои една добра жена. В епизод 2 двамата все още са в очакване на първородната си рожба и това дава повод за равносметки и размяна на нежности в техния любовен тандем.

И размислите на едно пораснало момиче

Екс манекенката Аделина за работата си като модел и любовта с Росен Кирилов

Клишираните представи свързват манекенките с краткотрайните връзки. Дали това обаче винаги е така? Опровержението на това твърдение идва от една наистина класна красавица, украсявала с присъствието си не едно модно дефиле и корици - футболната съпруга Аделина, популярен модел от 90-те години и успешна бизнес дама понастоящем. За нейната 13-годишна любов със съпруга й Росен Кирилов и защо единствено свободата може да запази жива тръпката в една връзка са откровенията й в епизода.