За трета поредна година националният отбор на България и Българският футболен съюз подкрепят провеждането на турнир посветен на борбата с разлини зависимости. 

В надпреварата "4:0 за хората", която ще се проведе от 10:00 до 13:30 ч. на 28.08.2017 г. (понеделник) , на терените на столичния спортен комплекс "Барокко спорт" (до УНСС) ще вземат участие отбори изградени от хора борещи се, или преминали през битката  с различни видове наркомании или алкохолизъм. 

Основни организатори на турнира са сдружение "Реванш" и терапевтична общност "Ново Начало".

Двама футболисти от групата на националния отбор за предстоящите световни квалификации срещу Швеция и Холандия ще наградят победителите в турнира, ще се снимат за спомен и ще раздадат автографи. 

В подкрепа на турнира Българският футболен съюз осигурява по няколко топки за всеки от отборите и безплатни билети за предстоящия двубой срещу Швеция на 31.08.2017 от 21:45 ч. на стадион "Васил Левски".

Срещите ще бъдат ръководени от съдийките Гергана Цанкова и Траяна Ангелова. Отборите ще бъдат съставени от 5 полеви играчи и 1 вратар. Срещите ще включват две полувремена по 15 минути.