Футболните национали на България Ивелин Попов и Божидар Митрев, легендата на ЦСКА Пламен Марков, треньорът на Локомотив София Тони Велков и младата надежда на Левски Деян Иванов наградиха най-добрите отбори и футболисти в Английската неделна лига организирана от Българската асоциация по минифутбол. На стилна церемония в столично заведение професионалистите уважиха успехите на футболните аматьори, които показват класа по време на мачовете в свободното време.

Английската неделна лига приключи своя седми сезон, в който безапелационен шампион стана отборът на Зебра, който получи голямата купа от Ивелин Попов и президента на БАМФ Лъчезар Паланков. Футболистите на Зебра ще бъдат представителя на Английската неделна лига и в Шампионска лига България. Подгластници на шампионите станаха ФК Вадиас и ФК Елин Пелин, които от своя страна ще участват в националното издание Лига България, в което се включват подгласници на различни аматьорски лиги от цяла България.

Димитър Александров от ФК Елин Пелин стана голмайстор на шампионата, което му носи и голямата награда пътуване до Мадрид и посещение на мач на Реал Мадрид. Голмайсторите на останалите дивизии също получават подобна награда, като някои от тях ще присъстват на двубоя Англия – Хърватия, който ще се играе на 29 март на „Уембли“.

Английската неделна лига се състои от 5 дивизии, в които участват 90 отбора. Това е първа титла за отбора на Зебра, като до момента единствено ПФК Чичовци са дублирали шампионската си титла.