Изключително интересни двубой предложи вторият ден от международния турнир за Купата на проф. Лъчезар Цоцорков, който се проведе в АРЕНА АСАРЕЛ в Панагюрище. Много голове и обрати съпътстваха срещите във финалната фаза на надпреварата. До битка за златните медали и купата стигнаха отборите на Левски Раковски и Вардар Скопие. Сините поведоха с 3:1, но позволиха само за няколко минути малките македончета да стигнат до изравняване. След това дойде и моментът на ролетката на дузпите. Там гостите от Вардар бяха по-точни и в крайна сметка вдигнаха купата на победителите и грабнаха златните медали. Въпреки загубата възпитаниците на Милан Коприваров си ръгнаха с високо вдигнати глави, тъй като дадоха сериозна заявка за бъдещи успехи.

Също дузпи решиха битката за третото място. Там един срещу друг се изправиха Миньор Перник и Витоша Бистрица. И тук редовното време завърши при резултат 3:3. След перфектно изпълнени дузпи малките "миньори" се поздравиха с успеха и се класираха на трето място. След тях останаха Витоша Бистрица, ДФА Филипов, Беломорец Асеновград и Оборище Панагюрище.

Хубавото от завършилия втори международен турнир за Купата на проф.Лъчезар Цоцорков е, че младите таланти показаха уважение към всеки един противник, а треньорите бяха за пример сред малките футболисти с феърплея, който съпътстваше всяка една среща.

Купата и медалите на всички участници бяха връчени от Христо Йовов, Александър Александров, Артим Шакири, Маркиньос и други бивши професионални футболисти.