Невероятна фланелка на Реал Мадрид е сред най-новите артикули в шестия Благотворителен търг организиран от Дарик радио в лицето на предаванията „Ники Кънчев шоу”, „Дарик кафе”, Спортно шоу Гонг и сайта Gong.bg!

Уникалната по рода си разпродажба на редица спортни артикули, модни и арт аксесоари, билети за спортни и музикални събития и др., дарени безвъзмездно от популярни спортисти, артисти, музиканти, политици, компании и слушатели на радиото вече тече.

Актуалната фланелка на испанския гранд е с подписите на звездите на Реал Мадрид като Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, Карим Бензема, Серхио Рамос и както и на футболната легенда Емилио Бутрагеньо – Ястреба.

Екипът бе дарен за благотворителната кауза от заместник изпълнителния директор на БФС Павел Колев, който беше делегат на двубоя Реал Мадрид – Малмьо, завършил с рекорден успех 8:0 за испанския гранд.

В страницата във Facebook на Благотворителния търг ще откриете всички артикули и дарения до момента. Можете да наддавате като напишете коментар под съответната снимка, като посочите имената си!

Търгът продължава до 17:00 часа.

Мотото е: Харесай, наддай, дари!