В контролна среща играна на стадиона в Драгоман местният футболен тим загуби от Националния полицейски отбор по футбол на България с 1:4. Срещата се игра при постоянен дъжд и премина с постоянен превес за националите, които успяха да поведат с 2:0 още преди почивката.

Домакините се стараеха да дават отпор на съперника си и имаха няколко добри положения за гол. При едно такова през второто полувреме се ститигна до изпълнението на пряк свободен удар в полза на Драгоман, което бе реализирано от Димитър Алексиев. До края на мача националният полицейски отбор реализира още два гола за крайния резултат 4:1 в негова полза.

С много добри изяви за ФК Драгоман се отличи вратарят им Николай Младенов, който спаси отбора си от по-солидна загуба. За полицейския отбор през второто полувреме участие взе десният бек на Драгоман – Николай Зарков, който е на лагер с отбора.

Контролата беше последна от подготовката на националния полицейски отбор, който се готви за Европейско първенство в Чехия, стартиращо на 26 юни. Треньор на отбора е Руслан Нацев, доскорошен негов капитан и бивш футболист на ФК Драгоман.