Фил Невил: Радвам се, че не трябваше да играя срещу Камата преди 20 години

Фил Невил източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Фил Невил източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Фил Невил бе първият от участниците в предстоящия звезден благотворителен мач на Димитър Бербатов, който излезе от Летище София. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед застана пред чакащите го репортери, като коментира легендата на българския футбол Христо Стоичков. Невил сподели, че се радва, че не му се е налагало да играе преди 20 години срещу Камата.

Звездите за мача на Бербо започват да пристигат

Преди да направи своето официално изявление пред медиите, Невил отдели подобаващо внимание на чакащите го фенове. Той ги зарадва с автографи. Направи си и снимки.

„Преди седмица играехме с Димитър в благотворителен мач“, започна Фил Невил.

„Той (бел.ред. Бербатов) имаше такъв стил, че изглеждаше, че не е бърз, но притежаваше прекрасна техника. И за Манчестър, и за Фулъм показа прекрасни неща“, добави Невил.

„Много е важно да доставим удоволствие на феновете. Да спечелим повече пари за тази хубава кауза“.

„Сега Камата е по-бавен, но пак е страхотен футболист. Щастлив съм, че не трябваше да играя срещу Камата преди 20 години. Утре за първи път ще се изправя срещу него. Това е удоволствие, това е едно от мечтите ми“, допълни Невил, който се зарадва и на слънчевото време.

Благотворителният мач на Бербо, който се организира съвместно от неговата фондация и тази на Луиш Фиго, е в сряда, 14 юни, от 20.00 часа на Националния стадион.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Манчестър Юнайтед Фил Невил

Други