Новорегистрираният "Обединен клуб на привържениците на Черноморец Бургас - Сините Акули" организира Коледен турнир по минифутбол.

Събитието ще се проведе на 22.12.2012 г. (събота) от 13:00 часа в залата зад стадион "Лазур" (зад светлинното табло). Турнирът е аматьорски и е за привърженици, съмишленици и фенове на Черноморец Бургас. Няма ограничение във върастта и пола на играчите.

Отборите ще играят на терена от 5+1 състезатели с неограничен брой смени, разрешени по всяко време. В зависимост от броя на записаните отбори ще се определи и схемата на самото провеждане - отборите ще бъдат в групи или ще се играе на директни елиминации.

Записването на отборите се прави във феншопа на стадион "Лазур" или на адрес ул. "Лермонтов 35"- магазин Красиви тела. Всеки капитан или водач на отбор трябва да остави името си и телефон за контакт, както и пълен списък с трите имена на играчите.

Организаторите са се погрижили и за доброто настроение в залата, като за това има осигурено озвучаване с водещ, преговаря се и с дамски мажоретен състав. Талисмана Шарки ще прави компания на малките деца дошли да наблюдават своите батковци или родители. Благодарение на няколко фирми спонсори на турнира има осигурени фланелки, с които ще се обличат отборите.

Екипировката не е задължителна, но играчите са длъжни да носят своя цвят фланелки (осигурени от организаторите.)

Допълнително от популярна родна марка бира решиха да се включат като спонсор и за доброто настроение на публиката осигуриха доволно количество бира в метални кенове. Своята подкрепа оказва и популярна марка български снаксове, като ще предоставят огромно количество хрупкави храни.

Победителите ще бъдат наградени с купа и сини и бели фланелки от феншопа на стадион "Лазур". Предвидени са и символични награди за заелите 2ро и 3то места.