Ерол Садъков - синът на известния пловдивски треньор Аян Садъков, приключи с кариерата си на футболист и сега е на кръстопът между треньорството и модата. 19-годишният младеж учи занаята, но отново се пробва и като модел. Той се яви на 4-тия финален кръг от националния кастинг на модна къща „Агресия” за лице на новата младежка линия луксозни костюми.

Ерол закъсня за срещата с журито в Пловдив, но впечатли оценяващите и попадна сред финалистите. Синът на селекционера на юношеския ни национален отбор по футбол преди време се пробва да съчетава изявите си на терена с това да застава пред обектива, но тогава играта с топка победи. След серия от контузии, Ерол се насочи към треньорството, но сега има реална възможност да се наложи и като лице.

Садъков-младши ще участва на 28 април във финала-спектакъл на първия по рода си национален кастинг на „Агресия” в София. Там ще се бори и със своите колеги – двамата футболисти на Черноморец Бургас Георги Терзиев и Енис Хайри, бившият кадър на ЦСКА Станислав Михов, тенисистът от Русе Калин Дамянов, а и кикбоксьорът Борислав Дочев, който бе обявен за номер 1 и победител на кастинга под тепетата снощи.

Изборът на лице на Агресия в Пловдив се оказа най-оспорван, с оглед кандидатите, които демонстрираха качества и различен тип визия да представят модната къща. Освен кикбоксьорът имаше и джудист, металист, графичен дизайнер, популяризатор на плюшени играчки, като кандидатите бяха не само от Пловдив, а от София, Пазарджик, Стамболийски, Перущица, Сливен, Асеновград и други.

 

След над два месеца търсене на лице из цяла България, модна къща „Агресия” набеляза над 30 българите, които имат визия и излъчване, отговарящо на лукса и характера на нейните костюми и дрехи. Сега предстои най-трудното – изборът кой е номер 1 на 28 април в София. Ние обаче можем да заложим, че той ще е спортист.