Мениджърът на Димитър Бербатов, който в момента е на посещение в лагера на ЦСКА, сподели пред Гонг, че не чувства разлика между футболистите си, като добави, че се радва еднакво силно на успехите на всичките си клиенти. Агентът коментира и ситуацията около капитана на българския национален отбор в Манчестър Юнайтед, като коментира, че и за момент не е изпитвал притеснение за играта на благоевградчанина.

„По въпроса за Бербатов – това, че той започна да вкарва за Манчестър Юнайтед, не е нищо ново за мен. Аз го очаквах. Това, че той бележи, е нещо съвсем естествено. Митко трябваше да мине през един по-особен период – при наличието на тези звезди, не можеше да тръгне самоцелно да вкарва, трябваше да се нагоди към играта на отбора, и в някаква степен, разбира се, играта на Юнайтед да се нагоди към него. Сега нещата са малко „по-лесни”. В момента вече Митко има потенциала, заедно с Роналдо, да се превърне в голмайстора на „червените дяволи”. От Митко аз лично очаквам още много.”

„Винаги съм бил спокоен за него, дори и когато не вкарваше. Тогава се получи нещо интересно, след първите му мачове му казах, че трябва да се опита да бъде малко повече егоист, особено като гледа другите какво правят. Той обаче се оказа прав, продължи да играе по начина, по който започна, и спечели доверието на останалите играчи. Спазвайки принципа стъпка по стъпка, стигна до това, за което беше взет. Дано да продължава все така.”

„Нормално е да чувствам ЦСКА на сърцето си. Този клуб ми е дал много. Няма как да не се вълнувам какво се случва при „червените”, а това е и личен план. В професионален на трансферния пазар ЦСКА беше най-активният клуб, при всички финансови проблеми, както на клубно, така и на световно ниво. Съдейки от вчерашния мач, феновете на ЦСКА могат да бъдат спокойни. Има конкуренция на всички постове, има достатъчно мачове синхронът между играчите да бъде постигнат. ЦСКА ще се бори за шампионската титла този сезон.”

„И Саидходжа, и Бербатов и по-младите ми играчи, от една страна са ми клиенти, но от друга са ми деца, на които съм помагал и помагам. Първото, което чувствам като гледам някой от моите играчи, е вълнение, дали ще си свършат работата. Чувството е едно и също, а когато има резултати, винаги се радвам и се вълнувам.”

„Говорейки за ЦСКА, искам да обърна внимание на още нещо. Във всеки клуб се говори за подмладяване. В ЦСКА сме свидетели на нещо уникално, вчера, през второто полувреме „армейците” играха с един отбор на средна възраст 20-21 години. Пенев в неговия стил се опитва да налага млади играчи на всеки един пост. Дава им шанс да работят, да се развиват. Такава политика ще има успех на клубно ниво, защото като се развият и излязат на пазара, ще могат да помогнат и за бюджета на клуба.”