Футболната легенда Елин Топузаков, петкратен шампион в „А“ група и 6 пъти носител на Купата на България, подаде документи за кандидатстване в УНСС, съобщи сайта на университета.
 
Той беше посрещнат от директора на Кабинета на ректора - Гергана Кирилова и представителя на алумни общността и футболен общественик - Кирил Евтимов. Придружен от тях, Елин Топузаков премина през всички стъпки за подаване на документи за кандидатстване, като преди това се срещна за кратко с ректора на УНСС проф. Димитър Димитров. Още преди месеци той получи от него кандидатстудентски справочник.

Елин Топузаков

„Аз съм любознателен човек и искам да се развивам в други насоки, които не са свързани със спорта и футбола. След последната ми среща с ректора на УНСС прегледах специалностите и избрах няколко, които много ми допадат. Чакам с нетърпение класирането и се надявам да бъда приет“, коментира звездата.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.