Експерти от Аякс обясняват тънкостите на най-успешната футболна школа

Аякс камп

Аякс камп

Каква е тайната на най-продуктивната футболна академия в света – това ще научат българските треньори и специалисти директно от извора в края на лятото! На 25 и 26 август реномирани представители на Аякс ще се срещнат с родните си колеги, за да представят структурата и организацията на детско-юношеската школа на клуба, да споделят детайлните тънкости при разпознаването на таланти и скаутинга на млади надежди, както и да хвърлят повече светлина върху цялостната философия на амстердамския гранд, произвела някои от най-бляскавите имена в историята на футбола.

Семинарът е в рамките на уникалната инициатива Ajax Camp Sofia, който пък ще даде възможност на младите българчета да тренират под погледа на легендата на Аякс и националния отбор на Холандия Сони Силой и други треньори на петкратния носител на КЕШ.

Основен лектор ще бъде многоуважаваният Корне Грьонендайк, мениджър на треньорската академия на Аякс и ексдиректор на школата на сателитния клуб Аякс Кейптаун (Южна Африка).

Ексклузивното събитие ще се проведе в рамките на два дни в новоизградена модерна конферентна зала в базата на националните отбори в Бояна.

Повече информация за Ajax Camp Sofia и треньорския семинар можете да намерите в официалната Facebook страница на събитието.

За контакти и резервации на участие – телефон: +359 896 618 358 и на email: office@pfmanagement.bg

Местата са ограничени!

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Други