От днес феновете на Евро 2012 ще могат да проследят най-интересните и напрегнати мачове от първенството на огромния екран на Летния фестивал на Каменица. От тази събота до края на най-голямата надпревара за шампион на континента Летният фестивал ще продължи на по-голяма площ и по-добра локация – при Паметника на Съветската армия.

Гости на Летния фестивал на Каменица през следващите дни ще са Стефан Стоянов от “Спортно шоу Гонг” по Дарик радио и Веско Димитров, които ще коментират и анализират с феновете всичко интересно от оставащите мачове.

През изминалата седмица горещото футболно събитие събра феновете в поредното спортно приключение - оспорвания куиз с водещ Ники Кънчев. Любимецът на зрителите зарадва най-запалените познавачи с истински футболен „Стани богат“. По време на вечерите с Ники Кънчев на фестивала всеки запалянко демонстрира познанията си като отговори на въпросите му, засягащи изцяло футболна тематика, а част от присъстващите си тръгнаха с награди от Каменица.

Екипът на Гонг се включва в Летния фестивал на Каменица

Битката от Евро 2012 продължава с оспорваните коментари на живо от водещи български спортни журналисти, радиоводещи и спортисти.

Големият финал на 1 юли ще коментират Алек Стоименов и неговият колега Стефан Хранов от най-рокаджийското спортно предаване - “Thundersport” по Z-Rock.

Освен срещите с известни спортни журналисти, част от футболната емоция на Летния фестивал на Каменица са и специални игри като „Най-точната дузпа“ и любимите на всички джаги. Въз основа на конкретен механизъм най-добрите получават още награди от Каменица.

Футболни емоции с приятели и бира под открито небе е най-добрият начин да се преживее Евро 2012. Летният фестивал на Каменица ви очаква!

Екипът на Гонг се включва в Летния фестивал на Каменица

Екипът на Гонг се включва в Летния фестивал на Каменица