Когато съдбата те удари, нямаш какво да направиш освен да се изправиш мъжки пред нея и да и покажеш, че отново ще победиш несгодите, които ти изпраща. Александър Анатолиев Недков - Алекс е едно от онези момчета, които е изключително привързано към футбола и приема всичко като голям мъж.

12-годишният Алекс е диагностициран с Остра лимфобластна левкемия. Този малък футболист, който все още мечтае да стане един от най-добрите, има нужда от нашата помощ.

Към днешна дата се намира в онкологичното отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” където  вече тече лечение с химиотерапия, всекидневно  преливане на кръв и други процедури  които да стабилизират състоянието му.

Предстои му дълга борба,която за съжаление и  преди всичко е свързана  с много средства непосилни за семейство на Алекс.

На този етап се събират средства за медикаментозното му лечение като са поставени дарителски кутии на спортен комплекс "Спортна София 2000", Зона Б-5, ул. „Българска морава” 2.

Могат да бъдат превеждани средства по сметката на името на майката на Алекс - Оля Георгиева Недкова, IBAN BG96RZBB91551082921088 в Райфайзенбанк.

Дарителски кутии ще бъдат поставени и по време на организираните от ФК София спорт турнири "Денят на детето” от 30 май до 1 юни на "Спортна София” и на двата международни турнира в гр.Несебър и Слънчев бряг от 20 до 25 юни и от 24 до 29 август.

Нека помогнем на Алекс да може да играе отново любимата си игра, нека го подкрепим и да му дадем шанса да се радва на живота като всички други деца.