С резултатни мачове започна турнирът по минифутбол за Купа "Созопол", който е с награден фонд от 15 000 лева. В надпреварата участват 20 отбора, които са разпределени в 4 групи.

Група "А"

Пирин 2003 победи и в трите си мача от Група "А", играни днес. В първия си двубой "орлетата" биха с 3:1 Incept с голове на Азар, Ицо и Шамов, докато за съперника се разписа Иванов. След това пиринци се справиха с 2:1 срещу Разрушителите. Азар и Шамов реализираха отново, а за загубилия тим вкара Бойчев. Третата "жертва" на "зелените" бе Конструктор ТТ, който бе надигран с 1:0 след точен шут на Шамов.

ФК Северозапад - Амиго постигна успехи и в двете си срещи днес. Първо бе надигран Конструктор ТТ с 3:0 след попадения на Анжелов, ЛОЗАНОВ и Илиев. Последваха нови три точки, дошли след 2:1 над Incept. Тук и двата гола вкара Анжелов, а за загубилия тим се разписа Петров.

Разрушителите разбиха с 6:1 Incept в последния мач от тази група. Криси се разписа два пъти, а по веднъж това сториха Митов, Гиздов, Даскала и Бойчев. За съперника точен бе Иванов.

Група "Б"

Два отбора оглавиха група "Б" след днешните срещи, в които постигнаха по две победи. 

АФК Дианабад надигра с 3:1, въпреки че изоставаше с 0:1 от Актив Комерс. Ел Бог, Марино и автогол на Янев донесоха успеха, а Янев вкара и за своя тим. Тимът удари и FC Words с 6:0. KAFTANOV и Николов блеснаха с по два гола, а по един добавиха Маринов и Котаров.

ФК Саяна стартира с победа над ФК Комар с 3:1. Янков се разписа два пъти, а Генадиев веднъж, докато за опонента точен беше Митовски. Тимът би с 3:1 и Актив комерс. Мименов (автогол), Генадиев и Манасиев донесоха успеха, а за съперника вкара Янев.

Актив комерс излъга с 5:3 FC Words. Петима различни футболисти отбелязаха за победителите - Янев, Костов, Аспарухов, Иво и Карабов, а за "думите" реализираха Яръмов, Маджаров и Павлов (автогол). 

ФК Комар удари FC Words с 1:0 след точно попадение на Георгиев.

Група "В"

МФК Балерини стартира с две победи в група "В". В първия си двубой варненският тим надигра Обеля Drink Team с 3:0. Точни за успеха бяха Гайдарджиев, Загоров и  Монев. Във втората си среща отборът от морската столица би с 6:2 Red Fire. Над всички в сблъсъка бе Кадир с четири гола, а другите два бяха дело на Монката. Петков и ФЕНОМЕНА реализираха за съперника. 

Каммартон би с 2:1 ФК Клетката с голове на Петков и Дългия, докато за опонента им реализира Борисов. В другия си двубой тимът би Обеля Drink Team с 3:0 с попадения на Дългия, Велинката и КАТЕРИЦАТА.

Клетката се справи с 2:1 срещу Red Fire. Аксела и аввтогол на Петров донесоха успеха, докато за "червените огньове" реализира Станков.

Red Fire пик разби с 4:0 Обеля Drink Team. Точни бяха Ванката, Петров, Станков и МИТКО.

Група "Г"

Два тима също са с по две победи в Група "Г".

Лев Инс би убедително с 4:0 FC Crazy Gang. Атанасов заби две попадения, Русинов добави едно, а В. Иванов порази собтвената си мрежа. В другата си среща от днес тимът удари с 5:1 домакините от Созопол. РУТ отбеляза два гола, а по един реализираха Недялков, Атанасов и Костадинов. Илиев вкара почетния за съперника.

ВиК-Варна стартира с успех в турнира, след като надигра с 3:0 Созопол. Попаденията забиха Vonavi, Стоянов и Iniesta. Във втория си двубой варненци направиха 0:0 с FC Crazy Gang, а в третия загубиха с 0:1 от ФК Джебел 1928 след точен удар на Исмет. Джебел би и Созопол с 3:0 с голове на Халил, Аргатов и Ахмед.

Състезанието продължава до 30 май.