Двама представители на Гонг продължават с победите в поредния сезон на българската форумна лига. Емил Евтимов (Ембата) от сайта gong.bg и този път се отчете с две попадения за новосъздадения тим на Байерн-България, който е лидер във Втора лига. Баварците се справиха с преследвача Цифра Злина като ги победиха с 3:1. Емо е и едноличен водач в голмайсторската листа с 19 точни попадения. Евтимов е бивш шампион и голмайстор в Първа лига.

С поредна победа в Първа лига се отчете тимът на ПМЛ Юнайтед, в който се подвизава Веско Вълчев (La Villa). „Розовите” удариха ЦСКА с 2:1 само ден след вечното дерби. „Червените” поведоха в резултата, но ПМЛ геройски обърна мача след попадения на Георги Владов (Spurs) и Никола Георгиев (Kobeto), чийто гол заслужава да бъде номиниран за гол на сезона.

Настоящите шампионите от ФРГ (Форум Радио Гонг) също продължиха доброто си представяне, като победиха Арсенал с 6:1 и останаха лидери в първенството с 21 точки, следвани от Дата.бг и БМВ. ПМЛ Юнайтед е 4-ти с 3 точки по-малко след 8 изиграни кръга.

Във Втора лига Байерн-България води също с актив от 21 точки с 3 повече от преследвачите Рено Клуб България и Цифра Злина.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ФОРУМНАТА ЛИГА

 

Първа лига, 8-ми кръг:

 

ФРГ - Арсенал 6:1

Дата.бг - ФМ България 1:0

Хеттрик - БМВ 1:2

ЦСКА - ПМЛ 1:2

Орлите - Симитли 0:0

Клуб Ф1 - Пежо 2:1

Фен Мания - ФЕН 1:6

 

Втора лига, 10 кръг:

 

Рено - Играч.ком 6:3

Мисирите - ФК Замунда 1:6

Еврофутбол - Дир.бг 2:3

Манчестър Ю - ПС мания 22:0

Олимпик Ракия - СФК Берое 2:7

Байерн - Цифра Злина 3:1

МК Дружбето - Булфлийт отл.