Кандидатът за президентския пост на БФС Ивайло Дражев обяви, че издигналият кандидатурата му тим на Асеновец Асеновград е бил заплашван от Христо Стоичков и Атанас Караиванов, съобщи dariknews.bg.

Това стана събрание на представителите на 30 малки футболни клуба от Североизточна България, което се състоя в Шумен и беше организирано по инициатива на кмета на Каварна и президент на Калиакра Цонко Цонев

„Аз държах кандидатурата ми да дойде от малък клуб, като сеновец Асеновград, защото българският футбол е в малките отбори, които произвеждат футболисти”, каза г-н Дражев.

Той заяви, че клубът от Асеновград е бил заплашван, че ще бъде изваден от В Група, от Христо Стоичков и от Атанас Караиванов от Миньор Перник, за това че е издигнал кандидатурата му. „Очевидно са се уплашили ”, заяви Ивайло Дражев.

„Дори и без кандидатура, едно магаре да сложиш, ще спечели минимум 150 гласа, защото това е негативният вот, вследствие на сегашното управление на БФС”, каза още кандидатът за президент на Българския футболен съюз.