Втора загуба срещу отбор от Източната Б група регистрира Доростол 2003 през подготовката си за предстоящия пролетен полусезон на първенството. След като загубиха от борещия се за влизане в А група тим на Калиакра Каварна (0:3) , този път момчетата на Георги Иванов – Геша отстъпиха на Черноморец (Балчик) с 2:4.

Двубоят се изигра на заледения терен на стадиона в Албена. Балчиклии поведоха в резултата с ранен гол в 6-та минута. Десетина минути по-късно силистренци изравниха резултата, чрез гол на едно от новите попълнения на отбора – халфа Емануил Методиев. Методиев е на 21 години, играл в софийските Левски и Академик, след това в Ботев Пловдив и за последно в Марек. До краят на полувремето все пак отборът на Черноморец отбеляза нови два гола и двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 1:3.

В 55-та минута на срещата друг нов играч на „доростолци” Радостин Йосифов намали резултата до 2:3. Йосифов е на 19 години и е юноша на Левски и бивш играч на Добруджа. Играе на поста защитник. В края на мача силистренци получиха четвърти гол във вратата си.

Ето и всички играчи на гостите взели участие в сблъсъка:

Веселин ДИМИТРОВ; Ивелин ПАВЛОВ, Боян НИКОЛОВ, Радостин ЙОСИФОВ, Мирослав НАЧЕВ; Даниел ГЕОРГИЕВ, Мартин РУСЕВ, Емануил МЕТОДИЕВ; Светлин СТЕФАНОВ, Беадир БЕАДИРОВ, Тихомир ЧЕНЕШКОВ, Марин РАДУКАНОВ, Ерсен ОСМАН, Добромир БОНЕВ, Ерхан МЕХМЕД, Димитър ЗЛАТЕВ.

Следващата контрола на Доростол 2003 е на 10.02 (сряда) срещу друг отбор от Североизточната В група – Шабла. Срещата ще се играе на един от помощните терени в Каварна.