Девойките на Спортика Благоевград спечелиха футболния турнир за Купата на Кока-Кола, който се проведе на спортен комплекс „Спортна София“ в столицата. Надпреварата бе за момичета до 12 години и в нея се включиха 8 отбора от страната. Състезанието е част от националната програма „Децата и футболът“ и се организира от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), със съдействието на Българския футболен съюз.
 
Във финалния двубой момичетата от Спортика се наложиха над връстничките си от НСА (София) с 5:4 след изпълнения на дузпи, след като редовното време приключи 2:2. Битката за трофея се игра при силен порой с гръмотевици, но въпреки това децата проявиха характер.
 
Цялото награждаване впоследствие също премина при пороен дъжд, но малките футболни таланти, макар и мокри, стояха и аплодираха призьорите.
 
Третото място заслужи тимът на София лейдис, който победи ЛП Суперспорт (София) с 3:2 в малкия финал.
 
На пета позиция финишира Беласица (Петрич) след успех с 2:1 над Орлетата (Благоевград). Седмото място в крайното класиране зае тимът на Миньор (Перник), който се наложи над Барокко (София) с 3:0.
 
Всички отбори получиха футболна екипировка, топки и индивидуални награди, осигурени от генералния спонсор Кока-Кола. В награждаването на участниците се включиха главният координатор на Асоциацията на българските футболисти Николай Христозов, вицепрезидентът на АБФ - Мила Христова и националката Вероника Гоцева, която бе избрана за най-добра футболистка за миналия сезон в традиционната анкета „Футболист на футболистите“.
 
Бяха раздадени следните индивидуални награди: 
 
най-добър вратар: Светлана Христова (НСА)
 
най-добър защитник: Гергана Маникатова (Беласица)
 
най-добър полузащитник: Тифани Янакиева (ЛП Суперспорт)
 
най-добър нападател: Радост Митревска (Спортика)
 
голмайстор: Михаела Митрева (София лейдис) с 12 гола
 
най-техничен състезател: Сияна Манолова (Барокко)

Николай Христозов девойки футбол

най-полезен състезател: Ванеса Валентинова (Миньор)
 
най-добър състезател на турнира: Адриана Праматарова (Орлетата)
 
най-добър треньор: Радослав Креснички (Спортика)
 
Награда за принос към турнира бе връчена на Тодор Праматаров – администратор „Женски футбол“ към БФС.