Девойките на София лейдис спечелиха футболния турнир за Купата на Кока-Кола, който се проведе в столицата. Надпреварата е част от националната програма „Децата и футболът” и се организира от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), със съдействието на Българския футболен съюз.
 
Участваха 6 отбора, съставени от момичета, родени след 1 януари 2011 година, а мачовете се играха на терените в комплекс „Спортна София“.
 
Във финала момичетата на София лейдис разгромиха отбора на НСА с 8:2 и така завършиха участието си с 4 победи от 4 мача. Това бяха единствените две попадения, допуснати от възпитаничките на треньора Мартин Илиев в целия турнир. На призовото трето място завърши тимът на ЛП Суперспорт (София) с актив от 2 победи и 1 загуба и голова разлика 19:4. След това в класирането се наредиха ДФК Видин,  Барокко (София) и Риал Ковачевци.
 
Купата на победителите от София лейдис връчи координаторът в Асоциацията на българските футболисти Николай Христозов. Всички участници получиха пълна футболна екипировка, футболни топки и индивидуални награди, осигурени от генералния спонсор на турнира Кока-Кола.

футбол девойки

източник: АСФБ


Бяха раздадени следните индивидуални награди: 
 
Най-добър вратар – Адрияна Лакова (ЛП Суперспорт)
Най-добър защитник – Рая Ангелова (София лейдис)
Най-добър полузащитник – Пламена Куздова (Барокко)
Най-добър нападател – Авена Атанасова (НСА)
Голмайстор – Михаела Митрева (София лейдис) с 11 гола
Най-техничен състезател – Ива Йорданова (ЛП Суперспорт) 
Най-полезен състезател – Божидара Венева (Риал)
Най-добър състезател на турнира – Ванеса Цекова (ДФК Видин)
Най-добър треньор – Мартин Илиев (София лейдис)