Станислав Ангелов, който е началник на школата на Левски, която се намира на стадион „Раковски“ постигна нещо значимо. Бившият капитан на „сините“ възстанови основното игрище на съоръжението, което вече се ползва от най-малките в академията.

Снощи първа тренировка проведоха хлапета родени между 2008 и 2010 година. Това е групата на най-малките в Левски, които до този момент тренираха в зала, която беше много подходяща за заниманията в студената част от годината.

източник: Gong.bg, Стефан Стоянов

Ентусиазираните момченца бяха изведени на терена от техния треньор Кирил Рашев, който е завършил школата в НСА. Станислав Ангелов е събрал екип от млади треньори, които правят своите първи крачки в занаята. На база „Раковски“ работят Христо Господинов, Емилиан Петров, Тодор Симов, Росен Танев и Красимир Гавазов. Пелето е осигурил лекар и психолог, който да работи с отборите в школата, която управлява.

източник: Gong.bg, Стефан Стоянов

На този етап новият терен ще бъде употребяван само от най-малките в школата, защото тревата все още е млада и крехка.

източник: Gong.bg, Стефан Стоянов

Ангелов успява да подобри и условията в цялата база. Подобренията личат и по съблекалните, които нямат нищо общо с окаяното си състояние от преди време. Пелето работи при солиден недоимък, но на „Раковски“ цари сериозно желание за развитие. На този етап са нужни средства, за да бъде поддържано новото игрище.

източник: Gong.bg, Стефан Стоянов