Младите футболисти на Левски спечелиха второто издание на детския турнир в памет на Трифон Иванов за деца, родени 2006 г. На финала "сините" победиха с 3:0 връстниците си от Черноморец (Бургас). Момчетата от София се класираха за финала само с гол повече от втория в групата Берое. Двата отбора завършиха 1:1 в мача по между си, но след това софиянци прегазиха Локомотив (Г. Оряховица) с 10:0, докато Берое би с 9:0. Бургазлии пък записаха успехи над Етър ВТ с 2:1 и над ЦСКА-София с 4:2. В третата среща от тази група В ЦСКА-София победи с 2:1 домакините от Етър ВТ и ги прати да играят за 5-6 място.

В крайна сметка етърци са 5-и, а Локомотив (ГО) е на 6-о място. В мача за 3-4 място Берое надигра ЦСКА-София с 3:1.

Сред официалните гости бяха вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, кметът на В. Търново Даниел Панов, леля Маринка - майката на Трифон Иванов. Ред легенди на родния футбол уважиха турнира и връчваха отличията - националният селекционер Петър Хубчев, Емил Костадинов, Бончо Генчев, Ивайло Йорданов, Илиян Киряков.

Купи и медали получиха призьорите, екипировка имаше за всички отбори. Наградата за "железен защитник" стана притежание на Александър Маринов от Левски, а Георги Стоянов от Берое беше отличен като голмайстор.

"Бъдете железни като Трифон и имайте неговия хъс, пожелаха на децата Красимир Каракачанов и Даниел Панов при закриването. Навръх рождения му ден, паметта на Трифон Иванов бе почетена с аплодисменти от всички присъстващи.