Футболна академия ЦСКА Лондон привлече в редиците си още едно голямо име при треньорите на юноши - Николай Димитров-Джаич.

Амбизиционият проект на ръководството в обединеното кралство което отвори врати през 2017 година придобива облик с всеки изминал месец доближаващ водещите академии в Лондон.

Поради тази причина ръководството взе решение да доразвие Академията от следващия сезон, като изгради структура, доближаваща водещите клубове в Англия, а именно "development" и "advanced"-и наемането на треньори с богат дългогодишен опит в областта.

Николай Димитров -Джаич заменя на поста треньора на отбор U13 ,Методи Георгиев също бивш треньор от близкото минало преминало през академия ЦСКА София.

Важна крачка за Академия ЦСКА Лондон за бъдещото развитие е наемането на треньор с богата визитка като Николай Димитров- Джаич, който е работил като помощник-треньор на големите имена във футбола - Христо Стоичков, Красимир Балъков, Станимир Стоилов в България.

За последно бе старши треньор на родния си клуб Беласица Петрич.

Николай Димитров има над 300 мача в професионалните групи в България. Той е двукратен шампион на страната ,и е с над 50 двубоя в евротурнирите

Като треньор на старша възраст в академия Литекс е двукратен републикански шампион при юношите.

Николай Димитров като треньор е дал тласък в развитието на кариерите на Георги Миланов и неговия брат, на Страхил Попов, Антон Недялков, Кристиян Малинов и Кирил Десподов. 

ЦСКА Лондон става все по популярен сред академиите в Лондон, показател за това са  поканите за силни международни турнири.Всички възрастови групи се представят чудесно и вече разкриват своя армейски дух, раздават се за червения екип, осазнявайки колко е отговорно да носиш с чест свещената фланелка с трите звезди.

През месец Април предстои съвместен камп с футболно училище “Балъков“-Германия за придобиване на нови познания  и методи в тренировачната работа по немски образец.