Бившият футболист на Берое и Локомотив (София) Ваня Джаферович също беше покосен от коронавирусната инфекция. Риалити героят съобщи, че е с положителен тест за COVID-19. Отличникът от "Сървайвър" написа, че се чувства добре. Джаферович призова всички да бъдем отговорни и да се пазим. Това е поредният кошмар в семейството му, след като наскоро половинката му Евгения Джаферович обяви, че се налага да бъде под карантина заради положителен тест за коронавирус на баща й.

"Хората казват, че за всяко едно нещо има първи път. За пръв път съм Даферович, но също така и коронясал Даферович. PCR тестът, който направих вчера, излезе положителен и ще се наложи да си почивам две седмици", написа Ваня Джаферович във "Фейсбук". "Засега се чувствам добре и се надявам така да остане. Вирусът е сред нас и не е шега или измишльотина. Бъдете отговорни и се пазете. Вашият Дафи!", добави спортистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.