Дубльорите на Черноморец Бургас взеха точка в голов екшън при гостуването си на Локомотив София, завършило наравно – 3:3. Домакините повеждаха на три пъти в мача от 14-ия кръг, но „акулите” успяваха да изравнят. Черноморци по традиция играха с юноши, като ползваха „под наем” от представителния състав само третия вратар Пламен Колев, докато „железничарите” бяха подсилени с 4-има футболисти от мъжкия тим, информират от Черноморец.

Головете за бургаските таланти реализираха Крум Стоянов, Живко Петков и Михаил Георгиев. Изравнителният трети гол падна в последната, 90-а, минута след бомбен шут на юношеския национал Георгиев от 30 м.

„Стигнахме до реми в самия край, но победата ни прилягаше повече. Превъзхождахме съперника и създадохме повече голови положения, но направихме много пропуски. Комплименти за момчетата, които показаха мъжество и характер”, коментира треньорът на бургаските дубльори Владо Стоянов.

Кръг преди края на есенния полусезон в първенството на дублиращата група Черноморец е малко под средата на класирането с актив от 17 точки. В последния си мач за годината младите „акули” приемат ЦСКА на стадион „Лазур” на 8 декември.