В една от най-интересните срещи от 7-ия кръг на Младежката ни футболна група дублиращия тим на Черно море победи Левски с 3:1 и направи най-хубавия подарък за рожденния ден на наставника си Станислав Стоянов, информират от варненския клуб. 

Подкрепяни от най-верните си фенове варненци диктуваха събитията на терена и в 32-ата минута стигнаха до гол след удар на Александър Попов и рикошет.

В 56-ата минута Николай Минков покачи на 2:0 с плътен шут по земята, а в 65-ата след самостоятелен пробив национала Илиян Неделчев прати топката за 3-и път в мрежата на гостите. Малко преди края сините стигнаха до почетно попадение след грешка в отбраната на варненци.

Специално за клубния сайт другия наставник на тази формация на моряците Тодор Каменов заяви, че е доволен не само от успеха , но и от показаното на терена, като според него момчетата са изпълнили всички поставени задачи. С тази победа моряците се изкачиха на 6-о място в класирането.

Черно море 21: Илко Пиргов, Мартин Костадинов, Георги Гушлев, Александър Йовчев,Стефан Иванов,Карен Мадоян/70-Димитър Балчев/,Александър Попов, Емил Илиев,Димо Атанасов /76-Никола Дамянов/,Николай Минков,Илиян Неделчев/86-Ангел Стоянов/.