Отборът на Черно море няма да тренира в Бургас преди мача за Суперкупата срещу Лудогорец. По този начин „моряците“ спазват традицията, която наложиха преди двубоя за Купата на България, в който победиха Левски. Освен това, варненци са резервирали същия хотел, в който бяха настанени и преди няколко месеца.

За сметка на това обаче шампионите от Лудогорец са заявили две тренировки на стадион „Лазур“. Разградчани ще проведат занимание във вторник в 20 часа и в сряда сутринта в 10:30. Лудогорец също е резервирал хотел, в който отсяда в Бургас преди мачове за трофеи, които в последствие печели.

Двата клуба са получили от ПФЛ по 500 билета, които трябва да бъдат пласирани във Варна и в Разград. Останалите пропуски ще бъдат пуснати в свободна продажба в Бургас. За феновете на Лудогорец е отреден сектор А, а за феновете на Черно море сектор В. Цената на билетите за почти всички сектори е 10 лева с изключение на централните позиции в Сектор А, където билетите са малко по-скъпи.

Мачът за Суперкупата на България е насрочен за сряда от 20 часа. Лудогорец спечели и трите двубоя за трофея, които се играха в Бургас. Шампионите загубиха само една битка срещу Берое, като тогава мачът се игра на стадион „Васил Левски“. Интересното в случая е, че и Берое бе победил Левски във финала за Купата на България.

Мачът е в сряда от 20.00 ч. и ще го следим минута по минута в Gong.bg, с картина по Diema Sport 2, в Gong Play и на честотите на Дарик радио.