Тимът на "Central Mall" спечели турнира „Аматьори срещат професионалисти" в Плевен. Финалният мач на турнира, организиран от Ариана, се игра в неделя на игрищата в спортен комплекс „Спартак Плевен". Футболистите на "Central Mall" излязоха на финал срещу отбора на "Батковци" и победиха с 4:2.

Момчетата от "Central Mall" поведоха още в самото начало на първото полувреме с три точни попадения на Кунчо Кунчев. Голмайсторът на мача Кунчев се отбеляза за четвърти път в началото и на второто полувреме от срещата.

С два последователни гола след него се разписаха Мирослав Киров и Георги Божинов от "Батковци", но те не бяха достатъчни и последният съдийски сигнал определи шампиона на Плевен.

Изключително доволни и не без самочувствие шампионите вдигнаха огромната трилитрова чаша с бира, която им беше връчена на официална церемония веднага след мача от актьора Краси Радков. Капитанът на победителите Христо Станчев - Доктора сподели какъв е пътят към успеха/в звуковия файл/

Награди от Ариана получиха и останалите отбори, класирали се в първата четворка - "Микеле", който останаха четвърти, "Пелезо 2", които останаха на трето място и вторите "Батковци". За ТОП играч на турнира в Плевен беше обявен Кунчо Кунчев, наградата за феърплей отнесе капитанът на "Микеле" Хари Казаков.

Заслужено голмайстор на турнира стана капитанът на "Батковци" Георги Божинов, който вкара общо 13 гола по време на срещите. "Аматьори срещат професионалисти" в Плевен премина при голям интерес и дори проливният дъжд в края на един от дните не успя да помрачи настроението на публиката, която през цялото време подкрепяше своите фаворити. Шампионът от Плевен спечели възможността да се пребори за голямата награда - мач срещу шампиона на България за 2010 г. Литекс.