Царско село стартира план „Първа лига“

ФК Царско село

ФК Царско село

Новакът във Втора лига ФК Царско село започва проект, който да преориентира целите на тима през следващия състезателен сезон.

Една от първите стъпки е назначаването на бизнесмена Иво Андреевски, който ще заеме поста спортен директор. За това потвърди и изпълнителния директор Иво Котев.

Андреевски ще представи чисто нова концепция и мащабна визия за развитието на представителния мъжки тим, а отсега вече се оформя и новата цел – влизане в Първа лига.

Няколко кръга преди края на настоящия сезон, Царско село все още има математически шансове за попадане в зоната на баражите за атака на елита, но собственикът Стойне Манолов и останалите ръководни фактори са преценили, че по-реалистично е това да се случи през следващата година. Тимът на Никола Спасов заема 6-то място във временното класиране, четири кръга преди края, на шест точки от третия в класирането Витоша. Отборът е в серия от пет поредни мача без загуба.

Царско село постигна повече от забележително представяне още в първата си година в професионалния футбол. Явно обаче целите и амбициите не спират дотук, а в съвсем скоро време ще бъдат разкрити и допълнителни подробности около новия план.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Царско село Стойне Манолов

Други