Новакът във Втора лига ФК Царско село започва проект, който да преориентира целите на тима през следващия състезателен сезон.

Една от първите стъпки е назначаването на бизнесмена Иво Андреевски, който ще заеме поста спортен директор. За това потвърди и изпълнителния директор Иво Котев.

Андреевски ще представи чисто нова концепция и мащабна визия за развитието на представителния мъжки тим, а отсега вече се оформя и новата цел – влизане в Първа лига.

Няколко кръга преди края на настоящия сезон, Царско село все още има математически шансове за попадане в зоната на баражите за атака на елита, но собственикът Стойне Манолов и останалите ръководни фактори са преценили, че по-реалистично е това да се случи през следващата година. Тимът на Никола Спасов заема 6-то място във временното класиране, четири кръга преди края, на шест точки от третия в класирането Витоша. Отборът е в серия от пет поредни мача без загуба.

Царско село постигна повече от забележително представяне още в първата си година в професионалния футбол. Явно обаче целите и амбициите не спират дотук, а в съвсем скоро време ще бъдат разкрити и допълнителни подробности около новия план.