Фен клубът на Арсенал в България ще отбележи десетата годишнина от основаването на местната структура в Шумен. Между 2-и и 5-и март привърженици на лондонския клуб от цялата страна ще се съберат в Шумен, за да отпразнуват юбилея заедно с феновете от града.
Шуменци бяха и най-активни през декемврийската кампания за присъединяване към организацията, като най-много привърженици на Арсенал именно от Шумен станаха част от Aрсенал спортен клуб България. Очакват се над 60 души да присъстват на срещата.

Домакините са подготвили богата и разнообразна програма с много интересни изненади за своите гости. Присъстващите привърженици ще имат възможност за първи път да изгледат филма „89”, който излезе през ноември 2017 г. за паметната титла на Арсенал през 1989 г., решена с гол в последната минута в директен мач с фаворитите от Ливърпул. В неделя феновете на английския гранд ще изгледат гостуването на Арсенал на Брайтън.

За един от присъстващите членове на организацията ще има специална изненада – предоставен от фен клуба билет за избран от него домакински мач на Арсенал до края на календарната година.

Предстоящата среща на феновете на Арсенал от цяла България в Шумен предвещава много приятни емоции, за които представителите на най-големия официален фен клуб на чуждестранен отбор в България се надяват, че всеки ще разказва за тях с пламтящ ентусиазъм.