Вратарят Ивайло Крушарски, който за последно игра в Локо Горна Оряховица и тренира преди сезона с Локо Пловдив, се оказа в школата на Уест Хем, научи Дарик.

25-годишният Крушарски проведе предсезонна подготовка с пловдивчани, но старши треньорът Бруно Акрапович предпочете да го освободи и да покани хърватски вратар. Така Крушарски се оказа без отбор и оттогава тренира самостоятелно. Късмет за него се оказа 20-дневният му престой в Англия и тренировките с втория тим на Уест Хем.

Ивайло Крушарски

източник: Личен архив

„От 5 октомври започнах там”, похвали се Ивайло Крушарски пред Дарик.  „Тренирах с втория отбор отбор на Уест Хем близо 20 дни. Нещата вървяха добре и треньорът на вратарите ме харесва и даже ме похвали за бързината и реакциите ми. Основно тренирах и поддържах форма с тях, но не можех да играя за тях, защото са до 23 години. Предложението, което той ми направи бе да ме изпрати в по-долна дивизия и да ме следят. Мислих върху него, но го отказах и се прибрах в България с надеждата, че тук с отварянето на трансферния прозорец ще си намеря отбор от Първа или Втора професионална лига”, добави Крушарски.

Въпреки че споделя една и съща фамилия с боса на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, между стража и бизнесмена няма роднинска връзка.